Harrach Péter nem haragszik a szánkógyújtogatókra, "mert mindenkinek vannak rossz pillanatai"

POLITIKA
2018 december 23., 08:20
comments 156

Bár arra a kérdésre nem volt hajlandó válaszolni, hogy imádkozik-e a rongáló tüntetőkért, Harrach Péter az Azonnalinak azt elmondta, hogy

"nem haragszik rájuk, mert mindenkinek vannak rossz pillanatai. És kétségtelen, hogy ez nagyon rossz pillanat volt."

A KDNP-s politikus szerint a szánkógyújtogatók is ugyanolyan emberek, mint azok, akiknek "kevesebb a rossz pillanat az életében." Arra, hogy előfordult-e már, hogy meggyónt parlamenti szavazást, gyors félrenézés után azt felelte, hogy nem volt. Volt, hogy nem szavazott, volt, még kormánytagként, hogy nemet mondott, tette hozzá.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.