Harrach Péter nem haragszik a szánkógyújtogatókra, "mert mindenkinek vannak rossz pillanatai"

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Bár arra a kérdésre nem volt hajlandó válaszolni, hogy imádkozik-e a rongáló tüntetőkért, Harrach Péter az Azonnalinak azt elmondta, hogy

"nem haragszik rájuk, mert mindenkinek vannak rossz pillanatai. És kétségtelen, hogy ez nagyon rossz pillanat volt."

A KDNP-s politikus szerint a szánkógyújtogatók is ugyanolyan emberek, mint azok, akiknek "kevesebb a rossz pillanat az életében." Arra, hogy előfordult-e már, hogy meggyónt parlamenti szavazást, gyors félrenézés után azt felelte, hogy nem volt. Volt, hogy nem szavazott, volt, még kormánytagként, hogy nemet mondott, tette hozzá. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.