Kocsis Máté: 444, az nem jó

POLITIKA
2018 december 23., 16:38

Kilenc másodperces videóesszénk következik arról, milyen esélyei vannak a médiának a kormánypárti politikusokkal folytatott párbeszédre.

Kocsis Mátéval, a Fidesz korábbi kommunikációs igazgatójával, jelenlegi frakcióvezetőjével az alábbi beszélgetést sikerült lefolytatni a héten:

Én: Jó napot, képviselő úr.

Kocsis: 444. Az nem jó. Nem jó hír. Sorosisták. Jó munkát kívánok.

link Forrás

(A felvétel egyébként hétfőn készült a Bálnában, ahol a Fidesz tartott „adventi fogadással egybekötött munkaértekezletet”. Ekkor az ellenzéki képviselők még az MTVA székházában voltak, miután többeket erőszakkal kiraktak az épületből. Erről szerettem volna kérdezni Kocsist.)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.