Már nem csak az utcán, hanem autóban is tilos lesz élni Józsefvárosban

Karácsony előtt rendeletet hozott a józsefvárosi önkormányzat, januártól tilos lesz a kerületben életvitelszerűen

autóban lakni.

Az utcákon való életvitelszerű tartózkodást október óta már elzárással is lehet büntetni, a józsefvárosi önkormányzat azonban az RTL Híradó beszámolója szerint ennél is tovább ment, miután pár hete kigyulladt egy helyi orvosi rendelő mellett egy autó, amiben álltólag valaki lakott.

Az önkormányzat a híradónak azzal indokolta az új intézkedést, hogy az autóban való lakhatás “emberi életre és vagyontárgyra is veszélyes lehet”. Ezért szigorúan fel kell ellene lépni.

Januártól a társasházak közös tereiben is nehezebb lesz meghúznia magát a hajléktalanoknak, a társasházak ugyanis év elejétől maguk dönthetik el, megtiltják-e például azt, hogy valaki a lépcsőházban aludjon.

]


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.