A Forbes szerint már „Mészáros Lőrinc” a leggazdagabb magyar

bűnügy
2018 december 28., 08:50
comments 465

A lap magyarországi kiadása évente egyszer összesíti a leggazdagabb magyarok toplistáját, a most megjelent lista élén pedig trónfosztás történt: sok év után már nem Csányi Sándor, hanem „Mészáros Lőrinc” lett a leggazdagabb magyar. Ráadásul soha ennyi pénze nem volt még a leggazdagabb magyarnak, mint „Mészárosnak”, akinek a lap 381 milliárd forintosra becsüli vagyonát.

Egy átlagos Puskás Akadémia-szurkoló érkezik a szomszédjában lévő stadionba.

„Mészáros Lőrinc” felemelkedése azért is figyelemre méltó, mert öt évvel ezelőtt még nem is szerepelt a tágabb listán sem. A cikk szerint Orbán Viktor közeli jóbarátja, régi ismerőse és szomszédja azután gyarapodott nagyot, hogy cégei jól szerepeltek idén a tőzsdén.

Arról, hogy „Mészáros Lőrinc” mesés gazdagodása a közismerten szerény körülmények között élő Orbán Viktorral való barátságát is próbára teheti, korábban részletesen is írtunk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.