A MÁV sorra mondja fel a Nyugati aluljáróban lévő üzletek bérleti szerződését

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A Magyar Idők számolt be róla, hogy a MÁV megkezdte a Nyugati tér alatti, kezelésében lévő aluljárórészek rendbetételét: a használaton kívüli bódékat elbontották, illetve nagytakarításba is kezdtek a területen. 

A vasúttársaság várhatóan 2019 első negyedévében végzi el a falfelületek, a mennyezet festését, a lépcsőkorlátok tisztítását, valamint a sérült lépcsőfokok és burkolatok javítását. Azt is elmondták a lapnak, hogy az aluljárókat sok helyen leszűkítő, kirakodóvásárokhoz hasonló üzletek bezárásával a fővároshoz és a MÁV-hoz méltatlan állapotok, az előnytelen szerződések megszüntetése volt a vasúttársaság célja. Ennek keretében pedig a MÁV sorra mondja fel a bérleti szerződéseket a boltok üzemeltetőivel. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.