Bojkottálja a Fidesz a túlóratörvény miatt összehívott rendkívüli ülésnapot

2018 december 28., péntek 13:08
420

A DK, az MSZP, a Párbeszéd, a Jobbik és az LMP, valamint a független képviselők csütörtökön kezdeményezték a parlament rendkívüli ülésének összegívását a túlóra törvény miatt, és el is juttatták az ehhez szükséges 40 aláírást Kövér Lászlónak.

Mint a hvg.hu írja, a házbizottság pénteken az ülést január 3-ára írta ki, és délelőtt még arról volt szó, hogy azon várhatóan majd a kormánypárti képviselők is részt vehetnek, így határozatképes lehet. Délutánra azonban a Fidesz közleményben jelentette be, hogy nem lesznek jelen, és nem vesznek részt az ellenzék „képmutató színjátékában”. Mint írták, a Fidesz rendkívüli képmutatónak tartja, hogy "miután az ellenzéki pártok meg akarták akadályozni az Országgyűlés legutóbbi ülését, és az ellenzéki politikusok a Soros aktivistákkal együtt előre megtervezett erőszakos akciókban, közintézmények elfoglalásban vettek részt, most erről rendkívüli ülést kezdeményeznek.

Ha így marad, akkor az ülés nem lesz határozatképes.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt