Bojkottálja a Fidesz a túlóratörvény miatt összehívott rendkívüli ülésnapot

A DK, az MSZP, a Párbeszéd, a Jobbik és az LMP, valamint a független képviselők csütörtökön kezdeményezték a parlament rendkívüli ülésének összegívását a túlóra törvény miatt, és el is juttatták az ehhez szükséges 40 aláírást Kövér Lászlónak. 

Mint a hvg.hu írja, a házbizottság pénteken az ülést január 3-ára írta ki, és délelőtt még arról volt szó, hogy azon várhatóan majd a kormánypárti képviselők is részt vehetnek, így határozatképes lehet. Délutánra azonban a Fidesz közleményben jelentette be, hogy nem lesznek jelen, és nem vesznek részt az ellenzék „képmutató színjátékában”. Mint írták, a Fidesz rendkívüli képmutatónak tartja, hogy "miután az ellenzéki pártok meg akarták akadályozni az Országgyűlés legutóbbi ülését, és az ellenzéki politikusok a Soros aktivistákkal együtt előre megtervezett erőszakos akciókban, közintézmények elfoglalásban vettek részt, most erről rendkívüli ülést kezdeményeznek. 

Ha így marad, akkor az ülés nem lesz határozatképes. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.