Félpályás útlezárással tiltakoztak a szakszervezetek a túlóratörvény ellen Pápán és Kaposváron

POLITIKA
2018 december 28., 21:44
comments 268

Kaposváron egy egész napra jelentették be, hogy félpályás útlezárással tiltakoznak a túlóratörvény ellen a Taszár felé vezető úton. A szervezők az ATV híradójának ugyanakkor azt mondták, hogy a decemberben elfogadott Balaton-törvény, a közszolgálati törvény, a földtörvény és a különbíróságok felállítása ellen is tiltakoznak.

Pápán a Vasas Szakszervezet vezetője az ATV-nek arról beszélt, hogy ha a kormány továbbra sem hallgatja meg a követeléseiket, akkor folytatni fogják a tiltakozást.

Pápán és Kaposváron is a helyi ellenzéki erők is felsorakoztak a demonstrációkat szervező szakszervezetek mellett. Pápán a DK, az MSZP és a Jobbik is beállt a tiltakozók közé. (ATV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.