Rogán Cecília és Sarka Kata közös médiacéget alapított

gazdaság
2018 december 28., 15:17

December 19-i bejegyzéssel úgy céget alapított Top News Hungary Kft. néven Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília, írja a Cégközlöny adatai alapján a 24.hu. Nekik már van egy másik közös cégük is, a Nakama & Partners, amelynek 2017-ben félmilliárd forintos árbevétele volt és amely idén a Mikulásgyár partnere volt.

Sarka Kata és Rogán Cecília
photo_camera Sarka Kata és Rogán Cecília

Az új vállalkozás a megjelölt tevékenységi körök alapján médiacégnek tűnik. A világháló-portál szolgáltatással, napilapkiadással, médiareklámmal, hírügynökségi tevékenységgel és a reklámügynökségi tevékenységgel terveznek foglalkozni. ,

A Top News Hungary Kft.-ben a többségi tulajdonos Rogán-Gaál Cecília.A céget 3 millió forintos törzstőkével alapították, a vezető tisztségviselője pedig Sudár-Horváth Lívia, a Femcafé ügyvezető igazgatója. A portált működtető kft.-nek a tulajdonosa a Luxemburgban élő Bessenyei István, a Valton egyik tulajdonosa.

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.