Rogán Cecília és Sarka Kata közös médiacéget alapított

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

December 19-i bejegyzéssel úgy céget alapított Top News Hungary Kft. néven Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília, írja a Cégközlöny adatai alapján a 24.hu. Nekik már van egy másik közös cégük is, a Nakama & Partners, amelynek 2017-ben félmilliárd forintos árbevétele volt és amely idén a Mikulásgyár partnere volt.

Sarka Kata és Rogán Cecília

Az új vállalkozás a  megjelölt tevékenységi körök alapján médiacégnek tűnik. A világháló-portál szolgáltatással, napilapkiadással, médiareklámmal, hírügynökségi tevékenységgel és a reklámügynökségi tevékenységgel terveznek foglalkozni. ,

 A Top News Hungary Kft.-ben a többségi tulajdonos Rogán-Gaál Cecília.A céget 3 millió forintos törzstőkével alapították, a vezető tisztségviselője pedig Sudár-Horváth Lívia, a Femcafé ügyvezető igazgatója. A portált működtető kft.-nek a tulajdonosa a Luxemburgban élő Bessenyei István, a Valton egyik tulajdonosa.