Rogán Cecília és Sarka Kata közös médiacéget alapított

gazdaság
2018 december 28., 15:17
comments 312

December 19-i bejegyzéssel úgy céget alapított Top News Hungary Kft. néven Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília, írja a Cégközlöny adatai alapján a 24.hu. Nekik már van egy másik közös cégük is, a Nakama & Partners, amelynek 2017-ben félmilliárd forintos árbevétele volt és amely idén a Mikulásgyár partnere volt.

photo_camera Sarka Kata és Rogán Cecília

Az új vállalkozás a megjelölt tevékenységi körök alapján médiacégnek tűnik. A világháló-portál szolgáltatással, napilapkiadással, médiareklámmal, hírügynökségi tevékenységgel és a reklámügynökségi tevékenységgel terveznek foglalkozni. ,

A Top News Hungary Kft.-ben a többségi tulajdonos Rogán-Gaál Cecília.A céget 3 millió forintos törzstőkével alapították, a vezető tisztségviselője pedig Sudár-Horváth Lívia, a Femcafé ügyvezető igazgatója. A portált működtető kft.-nek a tulajdonosa a Luxemburgban élő Bessenyei István, a Valton egyik tulajdonosa.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt