Kedves gyerekek, idén Rogán Cecília néni hozza el nektek a Mikulást!

jótékonyság
2018 november 30., 15:52
comments 314

Az áprilisi elsöprő választási győzelem után Rogán Cecília végre újra szerepelhet eleget a médiában. 

link Forrás

Közben Sarka Katával közös cége, a Nakama & Partners Kft. is megállíthatatlan: 2017-es teljes bevételének majdnem fele tiszta haszonként jelentkezik a cégnél végbemenő folyamat legvégén. Hogy mi a folyamat, az nem teljesen világos, de mindenképpen kisebb csoda - írtuk korábban.

Mivel a Nakama beszállt a Mikulásgyár jótékonysági adománygyűjtésébe is, ezért Rogán Antal felesége Mészáros Lőrinc tévéjében beszélhetett a szegény gyerekek megsegítéséről, most pedig már egyenesen a valódi Mikulás, a lappföldi Joulupukki oldalán fotózkodott egy prominens sajtóeseményen.

A szép sikerről az MTI közölt fotókat:

Rogán Cecília, a Nakama & Partners Kft. ügyvezető igazgatója, Jáksó László műsorvezetõ, Joulupukki, a lappföldi Mikulás és Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes a MikulásGyár karitatív akció megnyitóján a budapesti Millenáris Parkban
photo_camera Rogán Cecília, a Nakama & Partners Kft. ügyvezető igazgatója, Jáksó László műsorvezetõ, Joulupukki, a lappföldi Mikulás és Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes a MikulásGyár karitatív akció megnyitóján a budapesti Millenáris Parkban Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA
photo_camera Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.