Kedves gyerekek, idén Rogán Cecília néni hozza el nektek a Mikulást!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Az áprilisi elsöprő választási győzelem után Rogán Cecília végre újra szerepelhet eleget a médiában. 

  • Májusban a TV2 hívta meg, hogy az inspiráló nőkről beszéljen, 
  • majd visszatért természetes közegébe, a modellvilágba
  • hogy aztán a futás szakértőjeként világosítsa fel a tévénézőket a félmaraton rejtelmeiről.

Közben Sarka Katával közös cége, a Nakama & Partners Kft. is megállíthatatlan: 2017-es teljes bevételének majdnem fele tiszta haszonként jelentkezik a cégnél végbemenő folyamat legvégén. Hogy mi a folyamat, az nem teljesen világos, de mindenképpen kisebb csoda - írtuk korábban.

Mivel a Nakama beszállt a Mikulásgyár jótékonysági adománygyűjtésébe is, ezért Rogán Antal felesége Mészáros Lőrinc tévéjében beszélhetett a szegény gyerekek megsegítéséről, most pedig már egyenesen a valódi Mikulás, a lappföldi Joulupukki oldalán fotózkodott egy prominens sajtóeseményen.

A szép sikerről az MTI közölt fotókat:

Rogán Cecília, a Nakama & Partners Kft. ügyvezető igazgatója, Jáksó László műsorvezetõ, Joulupukki, a lappföldi Mikulás és Szalay-Bobrovniczky Alexandra főpolgármester-helyettes a MikulásGyár karitatív akció megnyitóján a budapesti Millenáris ParkbanFotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA
Fotó: Balogh Zoltán/MTI/MTVA

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.