Itt az igazi rendszerváltás: Rogán Cecíliának nem kell többé bujkálnia és önmagát adhatja

ÉLET
2018 május 17., 11:56
comments 633

Mielőtt rátértünk arra, miért volt sajtótörténeti a TV2 Mokka kedd reggeli adása, itt az ideje, hogy kimondjunk valamit.

Az elmúlt években nem volt súlyosabb áldozata a neoliberalizmus és a politikai korrektség diktatúrájának, mint a Rogán-házaspár.

A világtól eltávolodott, az emberek mindennapi gondjaiból semmit sem értő nagyvárosi szerkesztőségekben máig keresik az április 8-i választási eredmény okait, csak éppen a nyilvánvalót nem veszik észre. A választók elsöprő többséggel utasították el aznap azt a berendezkedést, 

amiben Rogán Antalnak és Rogán Cecíliának bujkálnia kell a nyilvánosság elől.

Bár a belvárosi szalonok marihuánafüstös, spekuláns homályából ez nem látszik, de emberek millió figyelték döbbenten, mi történt 2016 őszén Rogánékkal. Emlékezhetünk, akkor mentek el helikopterrel a kisgrofós lagzira a kvótanépszavazás előtt, amire a fake news média, és a vele szoros szövetségben álló Brüsszel kíméletlen lejáratókampányt kezdett

Az egyszerű emberek fejében pedig, akiket elfelejtett a liberális elit, akkor fogalmazódott meg: ha ez Rogánékkal megtörténhetett, akkor bárkivel előfordulhat. Ha nekik ezután vissza kell vonulniuk, és egy helikopterezés, egy kötvényügy meg egy belvárosi ingatlanügy elég ahhoz, hogy ne mutatkozhassanak bármelyik influencer-gálán, 

az egy olyan világ, amiben nem lehet élni.

A nyomásra jellemző, hogy hiába biztosították őket szolidaritásukról milliós tömegek a választáson, így is több mint egy hónapot kellett várni, hogy a TV2 partizánjai azt merjék mondani, hogy megtörik a hallgatást. Rogán Cecília pedig érezte a pillanat súlyát, mert nemcsak megszólalt, de olyan ruhában állt ki, aminek szimbolikája csak a kendőjüket letépő iráni nők bátorságához mérhető:

A Givenchy tavaszi kollekciójának body suitja (590 euró) kétszeresen is megtestesíti a lázadást. Egyfelől kifejezi hazánk nemzeti szuverenitását, és azt, hogy senki nem szólhat bele, hogyan éljünk, másfelől egyértelmű üzenet a nemzetközi kultúrmarxista köröknek, akik ugyanennek a modellnek nyilván ezt a változatát választották volna:

photo_camera Beige Mesh Logo Bodysuit.

A beszélgetés témája egyébként a Femcafé-féle Inspiráló Nők est volt, amit Sarka Katával közös cégük szervezett, erről itt számoltunk be. Rogán Cecília azt mondta, a legjobb érzés egyértelműen az volt neki a rendezvényen, hogy

látta, hogy mindenki sír, 

mármint a meghatottságtól.

Sarka Kata és Rogán Cecília

Legalább ilyen fontos volt, hogy bátran és egyértelműen nemet mondott a nyugati világot egyre inkább fojtogató, lopakodó feminista diktatúrára. 

Amikor feltették neki a kérdést, hogy kik inspirálják őt magát, ha már inspiráló nőkről van szó, a „nagyon haladó” berlini és reykjaviki klubokban bizonyára elvárták volna, hogy legalább egy nőt megemlítsen név szerint. Rogán Cecília azonban nem ült fel a provokációnak:

link Forrás

A minapi Mészáros-Tiborcz-csúcstalálkozóval együtt ez így már több mint ígéretes kezdet a nyári VIP-szezon előtt!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.