Rogán Cecília az Inspiráló Nők Estjén ismét celebként alkotott

Rogán Antal évek óta kerüli a nyilvánosságot, és ezzel így van a korábban celebként alkotó felesége és két gyermekének édesanyja, Rogán Cecília is, akivel az utóbbi pár évben legfeljebb 5 csillagos római szállodák előtt vagy helikopterezéskor készült fotókon találkozhattunk.

Jó kérdés, hogy Sarka Kata üzlettársa honnan és hova vonult vissza, de úgy látszik, ez a kérdés most már kevéssé lesz aktuális, ugyanis Rogán-Gaál Cecília visszatért!

Először csak az edzőteremben:

Most viszont Sarka Kata posztolt fotókat a Femcafé Inspiráló Nők Estje című díjátadó gálájáról is, és ezeken a propagandaminiszter felesége megújult külsővel állt a fotósok elé, illetve Kasza Tibor és Osvárt Andrea műsorvezetők közé:

Mint egy szórólapból kiderült, a két asszony cége, a Nakama & Partners segített megvalósítani a rendezvényt a kormányzás szimbólumában, a Várkert Bazárban. Az eseményről tévéfelvétel is készült, ami a Super TV2-n lesz látható.

Az esemény fő támogatója a MOL és a Szerencsejáték Zrt., a Femcafé pedig Bessenyei Istváné, aki korábban Dirk Gerkens tanácsadója és Sarka Kata üzlettársa volt, most pedig a Valton Security egyik tulajdonosa. Mi lehet inspiráló, ha nem ez?