Rogán Cecília az Inspiráló Nők Estjén ismét celebként alkotott

divat
2018 május 11., 06:17

Rogán Antal évek óta kerüli a nyilvánosságot, és ezzel így van a korábban celebként alkotó felesége és két gyermekének édesanyja, Rogán Cecília is, akivel az utóbbi pár évben legfeljebb 5 csillagos római szállodák előtt vagy helikopterezéskor készült fotókon találkozhattunk.

Jó kérdés, hogy Sarka Kata üzlettársa honnan és hova vonult vissza, de úgy látszik, ez a kérdés most már kevéssé lesz aktuális, ugyanis Rogán-Gaál Cecília visszatért!

Először csak az edzőteremben:

link Forrás
link Forrás

Most viszont Sarka Kata posztolt fotókat a Femcafé Inspiráló Nők Estje című díjátadó gálájáról is, és ezeken a propagandaminiszter felesége megújult külsővel állt a fotósok elé, illetve Kasza Tibor és Osvárt Andrea műsorvezetők közé:

link Forrás
link Forrás

Mint egy szórólapból kiderült, a két asszony cége, a Nakama & Partners segített megvalósítani a rendezvényt a kormányzás szimbólumában, a Várkert Bazárban. Az eseményről tévéfelvétel is készült, ami a Super TV2-n lesz látható.

link Forrás

Az esemény fő támogatója a MOL és a Szerencsejáték Zrt., a Femcafé pedig Bessenyei Istváné, aki korábban Dirk Gerkens tanácsadója és Sarka Kata üzlettársa volt, most pedig a Valton Security egyik tulajdonosa. Mi lehet inspiráló, ha nem ez?

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.