Ott tartunk, hogy a minisztérium már meg sem próbál bármit mondani arra, mit keres a vezetője egy római luxusszállodában

idióta rekordok
2017 július 04., 14:14
comments 200

Szombaton a Rogán házaspár egy 5 csillagos római szállodában bukkant fel. Olvasónk ebédelni látta őket, de állítása szerint ott is szálltak meg. Az 5 csillagos Hotel de Russie legolcsóbb szobája 2 főre egy pénteki éjszakára 230 ezer forinttól kezdődik, de van olyan lakosztálya, ami egy éjszakára akár 8000 euró (2,5 millió forint) is lehet.

Rogán Antal és felesége szombaton egy nővel és egy férfival ebédelt Rómában
photo_camera Rogán Antal és felesége szombaton egy nővel és egy férfival ebédelt Rómában Fotó: olvasónk

Ezek elég húzós árak, tekintve, hogy Rogán Antalnak a legutóbbi vagyonnyilatkozata szerint csak 446 153 forint megtakarítása van takarékbetétben, viszont 27,7 millió forinttal tartozik egy banknak és 18,2 millió forinttal egy magánszemélynek. Ehhez képest régóta igen sokat költ, tulajdonképpen többet, mint amennyit keres, és a vagyonnyilatkozataival sem volt minden rendben.

Szombaton rá is kérdeztünk a Miniszterelnöki Kabinetirodánál, hogy Rogán Antal, a hónapok óta többnyire bujkáló miniszter mennyi időt töltött Rómában, hol szállt meg, mennyibe került az út, és ki fizette. Kedd reggel megint érdeklődtünk, hogy üzleti út-e a római kiruccanás. Nemhogy annyit válaszoltak volna – ahogy korábban már tették –, hogy ez magánút, és semmi közünk hozzá, de még csak nem is reagáltak semmit.

Tehát ott tartunk, hogy a kormány már arra sem próbál meg bármit mondani, hogy mit keres az adófizetők pénzén eltartott minisztere egy római luxusszállodában, nemhogy arra, hogy miből.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.