A Rogán házaspár egy 5 csillagos római szállodában bukkant fel

Olvasónk jelezte, hogy Rogán Antal propagandaminiszter és felesége, Cecília szombaton Róma belvárosának híres terénél, a Piazza del Popolónál álló Hotel de Russie teraszán ebédelt egy nővel és egy férfival.

Rogán Antal és felesége szombaton egy nővel és egy férfival ebédel RómábanFotó: olvasónk

Olvasónk szerint Rogánék ott is szálltak meg, nem csak ebédelni ugrottak be.

Az Index, ami szintén megkapta a fotókat, azt írja: az 5 csillagos szállodában a legolcsóbb szoba 2 főre egy pénteki éjszakára 230 ezer forinttól kezdődik, de van olyan lakosztályuk is, ami 8000 euró (2,5 millió forint) egy éjszakára. Ezek húzós árak, Rogánnak a legutóbbi vagyonnyilatkozata szerint ugyanis csak 446 153 forint megtakarítása van takarékbetétben, viszont 27,7 millió forinttal tartozik egy banknak és 18,2 millió forinttal egy magánszemélynek.

Kerestük a Miniszterelnöki Kabinetirodát, hogy járt-e idén nyáron Rogán Antal miniszter úr Rómában, és ha igen, mennyi időt töltött ott, hol szállt meg, mennyibe került az út, és ki fizette. Egyelőre nem kaptunk választ, de amint megérkezik, frissítjük a cikket.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.