A Rogán házaspár egy 5 csillagos római szállodában bukkant fel

Olvasónk jelezte, hogy Rogán Antal propagandaminiszter és felesége, Cecília szombaton Róma belvárosának híres terénél, a Piazza del Popolónál álló Hotel de Russie teraszán ebédelt egy nővel és egy férfival.

Rogán Antal és felesége szombaton egy nővel és egy férfival ebédel RómábanFotó: olvasónk

Olvasónk szerint Rogánék ott is szálltak meg, nem csak ebédelni ugrottak be.

Az Index, ami szintén megkapta a fotókat, azt írja: az 5 csillagos szállodában a legolcsóbb szoba 2 főre egy pénteki éjszakára 230 ezer forinttól kezdődik, de van olyan lakosztályuk is, ami 8000 euró (2,5 millió forint) egy éjszakára. Ezek húzós árak, Rogánnak a legutóbbi vagyonnyilatkozata szerint ugyanis csak 446 153 forint megtakarítása van takarékbetétben, viszont 27,7 millió forinttal tartozik egy banknak és 18,2 millió forinttal egy magánszemélynek.

Kerestük a Miniszterelnöki Kabinetirodát, hogy járt-e idén nyáron Rogán Antal miniszter úr Rómában, és ha igen, mennyi időt töltött ott, hol szállt meg, mennyibe került az út, és ki fizette. Egyelőre nem kaptunk választ, de amint megérkezik, frissítjük a cikket.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.