A Rogán házaspár egy 5 csillagos római szállodában bukkant fel

2017 július 1., szombat 17:40
428

Olvasónk jelezte, hogy Rogán Antal propagandaminiszter és felesége, Cecília szombaton Róma belvárosának híres terénél, a Piazza del Popolónál álló Hotel de Russie teraszán ebédelt egy nővel és egy férfival.

Rogán Antal és felesége szombaton egy nővel és egy férfival ebédel Rómában Fotó: olvasónk

Olvasónk szerint Rogánék ott is szálltak meg, nem csak ebédelni ugrottak be.

Az Index, ami szintén megkapta a fotókat, azt írja: az 5 csillagos szállodában a legolcsóbb szoba 2 főre egy pénteki éjszakára 230 ezer forinttól kezdődik, de van olyan lakosztályuk is, ami 8000 euró (2,5 millió forint) egy éjszakára. Ezek húzós árak, Rogánnak a legutóbbi vagyonnyilatkozata szerint ugyanis csak 446 153 forint megtakarítása van takarékbetétben, viszont 27,7 millió forinttal tartozik egy banknak és 18,2 millió forinttal egy magánszemélynek.

Kerestük a Miniszterelnöki Kabinetirodát, hogy járt-e idén nyáron Rogán Antal miniszter úr Rómában, és ha igen, mennyi időt töltött ott, hol szállt meg, mennyibe került az út, és ki fizette. Egyelőre nem kaptunk választ, de amint megérkezik, frissítjük a cikket.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt