A Rogán házaspár egy 5 csillagos római szállodában bukkant fel

utazás
2017 július 01., 17:40
comments 428

Olvasónk jelezte, hogy Rogán Antal propagandaminiszter és felesége, Cecília szombaton Róma belvárosának híres terénél, a Piazza del Popolónál álló Hotel de Russie teraszán ebédelt egy nővel és egy férfival.

Rogán Antal és felesége szombaton egy nővel és egy férfival ebédelt Rómában
photo_camera Rogán Antal és felesége szombaton egy nővel és egy férfival ebédel Rómában Fotó: olvasónk

Olvasónk szerint Rogánék ott is szálltak meg, nem csak ebédelni ugrottak be.

Az Index, ami szintén megkapta a fotókat, azt írja: az 5 csillagos szállodában a legolcsóbb szoba 2 főre egy pénteki éjszakára 230 ezer forinttól kezdődik, de van olyan lakosztályuk is, ami 8000 euró (2,5 millió forint) egy éjszakára. Ezek húzós árak, Rogánnak a legutóbbi vagyonnyilatkozata szerint ugyanis csak 446 153 forint megtakarítása van takarékbetétben, viszont 27,7 millió forinttal tartozik egy banknak és 18,2 millió forinttal egy magánszemélynek.

Kerestük a Miniszterelnöki Kabinetirodát, hogy járt-e idén nyáron Rogán Antal miniszter úr Rómában, és ha igen, mennyi időt töltött ott, hol szállt meg, mennyibe került az út, és ki fizette. Egyelőre nem kaptunk választ, de amint megérkezik, frissítjük a cikket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.