Melyik magyar STAR-é ez a szemtelenül SEXI kockahas?!

2016 szeptember 30., péntek 14:03
192

Úgy tűnik, megindult a harc a Magyarország első számú jógázója címért. Az utóbbi hetekben Vajda Zita, Matolcsy György kedvese lett a legfontosabb jógaoktató, de máris itt a kihívó: Rogán Cecília ledobta a textilt, és felvette az elasztánfonal-pamut-poliamid kombinációt (ami szintén textil).

Pimaszul fitt!

A fitt.sztár rovat interjújában Rogán Cecíliát egyszerűen csak Rogán Cecíliának vagy Cilinek nevezik, és szóba se kerül, hogy kicsoda, ki a férje, vagy hogy miről híres. (Ha valaki eddig egy kukában élt volna: a férje Rogán Antal propagandaminiszter.)

Rogánnét főleg a diétájáról és az edzésmódszereiről kérdezik, és a – bár el se hinné az ember, de: – kétgyermekes édesanyának és dolgozó nőnek felteszik azt a nagyon fontos kérdést, hogy:

„Hogyan jut minderre időd?”

Az, hogy a Nakama & Partners ügy­vezető igazgatójaként mit dolgozik, most sem derült ki, pedig Tusványoson majdnem fény derült rá, mivel anyaságról és karrierről tartott volna előadást, de végül inkább a Forma-1-re ment el.

Különösen a Fitt.info címlapképén feszül a greenboxhas

Végül Rogán Cecília – aki húsevő típus, de valójában mindent eszik, csak mértékkel – hat jógapózt is bemutat: a cipészpózt, a lefelé néző kutyatartást, az íjállást, a hegypózban felnyújtózkodást, a háromszögállást, az emelt guggolás pózát és a barlangpózt.

Paradigmaváltást ez az interjú sem hozott, hiszen fenntartja, hogy nem celeb:

„Nem érzem úgy, hogy egyre ismertebb lennék, csak ma már többször elmegyek egyedül is olyan eseményekre, rendezvényekre, melyek nőknek, nőkről szólnak.”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt