Melyik magyar STAR-é ez a szemtelenül SEXI kockahas?!

életmód
2016 szeptember 30., 14:03
comments 187

Úgy tűnik, megindult a harc a Magyarország első számú jógázója címért. Az utóbbi hetekben Vajda Zita, Matolcsy György kedvese lett a legfontosabb jógaoktató, de máris itt a kihívó: Rogán Cecília ledobta a textilt, és felvette az elasztánfonal-pamut-poliamid kombinációt (ami szintén textil).

photo_camera Pimaszul fitt!

A fitt.sztár rovat interjújában Rogán Cecíliát egyszerűen csak Rogán Cecíliának vagy Cilinek nevezik, és szóba se kerül, hogy kicsoda, ki a férje, vagy hogy miről híres. (Ha valaki eddig egy kukában élt volna: a férje Rogán Antal propagandaminiszter.)

Rogánnét főleg a diétájáról és az edzésmódszereiről kérdezik, és a – bár el se hinné az ember, de: – kétgyermekes édesanyának és dolgozó nőnek felteszik azt a nagyon fontos kérdést, hogy:

„Hogyan jut minderre időd?”

Az, hogy a Nakama & Partners ügy­vezető igazgatójaként mit dolgozik, most sem derült ki, pedig Tusványoson majdnem fény derült rá, mivel anyaságról és karrierről tartott volna előadást, de végül inkább a Forma-1-re ment el.

photo_camera Különösen a Fitt.info címlapképén feszül a greenboxhas

Végül Rogán Cecília – aki húsevő típus, de valójában mindent eszik, csak mértékkel – hat jógapózt is bemutat: a cipészpózt, a lefelé néző kutyatartást, az íjállást, a hegypózban felnyújtózkodást, a háromszögállást, az emelt guggolás pózát és a barlangpózt.

Paradigmaváltást ez az interjú sem hozott, hiszen fenntartja, hogy nem celeb:

„Nem érzem úgy, hogy egyre ismertebb lennék, csak ma már többször elmegyek egyedül is olyan eseményekre, rendezvényekre, melyek nőknek, nőkről szólnak.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.