Melyik magyar STAR-é ez a szemtelenül SEXI kockahas?!

2016 szeptember 30., péntek 12:03

Úgy tűnik, megindult a harc a Magyarország első számú jógázója címért. Az utóbbi hetekben Vajda Zita, Matolcsy György kedvese lett a legfontosabb jógaoktató, de máris itt a kihívó: Rogán Cecília ledobta a textilt, és felvette az elasztánfonal-pamut-poliamid kombinációt (ami szintén textil).

Pimaszul fitt!

A fitt.sztár rovat interjújában Rogán Cecíliát egyszerűen csak Rogán Cecíliának vagy Cilinek nevezik, és szóba se kerül, hogy kicsoda, ki a férje, vagy hogy miről híres. (Ha valaki eddig egy kukában élt volna: a férje Rogán Antal propagandaminiszter.)

Rogánnét főleg a diétájáról és az edzésmódszereiről kérdezik, és a – bár el se hinné az ember, de: – kétgyermekes édesanyának és dolgozó nőnek felteszik azt a nagyon fontos kérdést, hogy:

„Hogyan jut minderre időd?”

Az, hogy a Nakama & Partners ügy­vezető igazgatójaként mit dolgozik, most sem derült ki, pedig Tusványoson majdnem fény derült rá, mivel anyaságról és karrierről tartott volna előadást, de végül inkább a Forma-1-re ment el.

Különösen a Fitt.info címlapképén feszül a greenboxhas

Végül Rogán Cecília – aki húsevő típus, de valójában mindent eszik, csak mértékkel – hat jógapózt is bemutat: a cipészpózt, a lefelé néző kutyatartást, az íjállást, a hegypózban felnyújtózkodást, a háromszögállást, az emelt guggolás pózát és a barlangpózt.

Paradigmaváltást ez az interjú sem hozott, hiszen fenntartja, hogy nem celeb:

„Nem érzem úgy, hogy egyre ismertebb lennék, csak ma már többször elmegyek egyedül is olyan eseményekre, rendezvényekre, melyek nőknek, nőkről szólnak.”