Magyarország legszebb asszonya, a rivaldafényt kerülő, és a férje befolyásával sosem visszaélő Rogán Cecília is előad a Bálványosi Szabadegyetemen

Rogán Antal felesége nemcsak Magyarország legszebb asszonya, hanem igazi médiaművész is, nemrég Magyarország egyik legolvasottabb bulvárújságjának címlapján hirdette magáról, hogy ő nem bulvárujságokba való celeb, hanem az Átlagos Magyar Asszony megtestesítője. Nem sokkal később ismét egy bulváslapban beszélt arról, hogy ő sosem élt vissza a férje befolyásával, Sarka Katával is a saját jogán fogott közös vállalkozásba.

Ezek alapján ki más is lehetne alkalmasabb, hogy a Bálványosi Szabadegyetemen előadjon Mi legyek, ha nagy leszek? Édesanya és/vagy dolgozó nő c. kerekasztal-beszélgetésen, mint Rogán Cecília?

Hát senki.

Pont ezért hívták meg épp Rogán Cecília édesanya/feleség/vállalkozó/Átlagos Magyar Asszonyt.

Cecília asszony Tusványoson olyan nagyágyúk társaságában ad elő, mint Kósa Lajos, aki szerint a Fidesz rendszerszinten megszüntette a korrupciót, és Paizs József, segesvári lelkipásztor, aki „Szexuális zavarok, avagy mitől van 50 árnyalata a szürkének" címmel tartott előadásában nagyjából 50 fős közönség előtt fejtegette, hogy a homoszexualitás betegség, amiből ki kell gyógyítani az embereket. (via hvg.hu, index)