Ilyen csodás pillanatok születnek, amikor végre igazán felvállalja magát a közmédia

politika
2016 július 09., 05:55

A Balatoni nyár című Duna tévés műsor tegnap reggeli adása egészen kiemelkedően sikerült. Vagy bevallom az egészet nem néztem végig, csak az az ötperces blokkot, amiben Sarka Kata és Rogán Cecília beszélget a Magyarország szépe versenyről, miközben a háttérben a lányok mosolyognak, meg sétafikálnak.

"Utoljára két évvel ezelőtt, Kulcsár Edina évében volt ilyen nagyon erős a mezőny, amikor rengeteg sok szép lány volt, és nehéz volt eldönteni, hogy ki..."

mondja Sarka Kata.

A műsorvezető egyetért. Azt mondja, hogy akitől ő nem akar megválni, az a felesége, de azért

"attól, hogy valaki diétázik még átnézheti az étlapot."

XDXDXD

Apropó étlap, nehéz lesz a diéta, magyarázza Sarka Kata.

A lányoknak meg van szabva, hogy mit szabad enniük, és egy miskolctapolcai szállodában laknak, ahol látják, hogy mit eszik a többi vendég, meg a svédasztal is van, szóval nagyon nehéz lesz nekik.

Mikor lát ilyet a néző a BBC-n, mi?

Rogán Cecília kevesebbet beszél, de hát nem is ő a versenyigazgató (Sarka Kata a versenyigazgató), ő zsűritag. Ugyanazt mondja el, mint a bummm-nak, vagy a Borsnak. Még új neki a helyzet, de kezdi megismerni a lányokat. Szerinte a nyelvtudás a legfontosabb, mert mégiscsak egy világversenyre készülnek a lányok, ahol

az országot fogják képviselni.

Felemelő dolog látni, hogy a közmédia így, mindenféle gátlás nélkül felvállalja magát. Jó, nem mintha eddig nagyon visszafogták volna magukat

Persze azt a műsort várom a leginkább, ami tényleg egyáltalán, egyetlen pillanatra nem lép ki a hatalom rokonainak és barátainak csillogó világából.

Vajna Timi gyémántboltjában forgatni egy jó riportot Rogán Cecília és Sarka Kata szépségversenyéről, aztán bemutatni Orbán Ráhel és Tiborcz István új éttermét, ahol az egyik asztala szélén egy pillanatra ki lehet szúrni Habony Árpád drága kézitáskáját.

<3333 Imádni fogom <333

A műsort itt lehet megnézni, 01:42:41-kor kezdődik a szépségversenyes rész.