Megtalálták a tökéletes arcot a szegény gyerekek segítéséhez: Rogán Antal feleségét

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Bár a választások előtt hónapokig kellett bujkálnia a nyilvánosság elől, Rogán Antal propagandaminiszter felesége már hivatalosan is kiteljesedhet. Nemrég visszatért a természetes közegébe, a modellvilágba, majd a TV2-n a futás szakértőjeként világosította fel a tévénézőket a félmaraton rejtelmeiről.

Ezúttal a Nakama&Partners ügyvezetőjeként fáradt be Mészáros Lőrinc televíziójába, hogy a Mikulásgyár partnereként beszéljen a jótékonysági akcióról.

Ami az interjúból kiderül:

  • Kasza Tibin és Csonka Andráson keresztül juthat el minél több emberhez a Mikulásgyár híre, így lehet sikeres. Elsősorban tartós élelmiszert várnak.
  • A Mikulásgyár átköltözik az 56-osok teréről a Millenárisba.
  • A megyei jogú városok önkormányzati irodáiban nyitnak gyűjtőpontokat, remélhetőleg ide lehet majd vinni az ajándékokat.
  • A Rogán család évek óta elajándékozza a gyerekek megunt játékait.

A honlap vagy Facebook-oldal nélkül működő Nakama&Partners tavaly 30-szoros nyereségnövekedést ért el, minden befolyó forint feléből hasznot csináltak, végül Rogán Cecília 82 milliós osztalékon osztozhatott Sarka Katával, tehát keresve sem találhattak volna jobb reklámarcot a szegény gyerekeken való segítéshez, mint a vagyonnyilatkozatával lebukó, bőven erején felül költekező miniszter külföldi luxusszállodákban felbukkanó és vidéki esküvőre is helikopterrel járó feleségét. Várjuk Vizoviczki László drogprevenciós előadásait!

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.