Megtalálták a tökéletes arcot a szegény gyerekek segítéséhez: Rogán Antal feleségét

jótékonyság
2018 október 29., 08:46
comments 416

Bár a választások előtt hónapokig kellett bujkálnia a nyilvánosság elől, Rogán Antal propagandaminiszter felesége már hivatalosan is kiteljesedhet. Nemrég visszatért a természetes közegébe, a modellvilágba, majd a TV2-n a futás szakértőjeként világosította fel a tévénézőket a félmaraton rejtelmeiről.

Ezúttal a Nakama&Partners ügyvezetőjeként fáradt be Mészáros Lőrinc televíziójába, hogy a Mikulásgyár partnereként beszéljen a jótékonysági akcióról.

link Forrás

Ami az interjúból kiderül:

  • Kasza Tibin és Csonka Andráson keresztül juthat el minél több emberhez a Mikulásgyár híre, így lehet sikeres. Elsősorban tartós élelmiszert várnak.
  • A Mikulásgyár átköltözik az 56-osok teréről a Millenárisba.
  • A megyei jogú városok önkormányzati irodáiban nyitnak gyűjtőpontokat, remélhetőleg ide lehet majd vinni az ajándékokat.
  • A Rogán család évek óta elajándékozza a gyerekek megunt játékait.

A honlap vagy Facebook-oldal nélkül működő Nakama&Partners tavaly 30-szoros nyereségnövekedést ért el, minden befolyó forint feléből hasznot csináltak, végül Rogán Cecília 82 milliós osztalékon osztozhatott Sarka Katával, tehát keresve sem találhattak volna jobb reklámarcot a szegény gyerekeken való segítéshez, mint a vagyonnyilatkozatával lebukó, bőven erején felül költekező miniszter külföldi luxusszállodákban felbukkanó és vidéki esküvőre is helikopterrel járó feleségét. Várjuk Vizoviczki László drogprevenciós előadásait!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.