Megtalálták a tökéletes arcot a szegény gyerekek segítéséhez: Rogán Antal feleségét

2018 október 29., hétfő 8:46
426

Bár a választások előtt hónapokig kellett bujkálnia a nyilvánosság elől, Rogán Antal propagandaminiszter felesége már hivatalosan is kiteljesedhet. Nemrég visszatért a természetes közegébe, a modellvilágba, majd a TV2-n a futás szakértőjeként világosította fel a tévénézőket a félmaraton rejtelmeiről.

Ezúttal a Nakama&Partners ügyvezetőjeként fáradt be Mészáros Lőrinc televíziójába, hogy a Mikulásgyár partnereként beszéljen a jótékonysági akcióról.

Ami az interjúból kiderül:

  • Kasza Tibin és Csonka Andráson keresztül juthat el minél több emberhez a Mikulásgyár híre, így lehet sikeres. Elsősorban tartós élelmiszert várnak.
  • A Mikulásgyár átköltözik az 56-osok teréről a Millenárisba.
  • A megyei jogú városok önkormányzati irodáiban nyitnak gyűjtőpontokat, remélhetőleg ide lehet majd vinni az ajándékokat.
  • A Rogán család évek óta elajándékozza a gyerekek megunt játékait.

A honlap vagy Facebook-oldal nélkül működő Nakama&Partners tavaly 30-szoros nyereségnövekedést ért el, minden befolyó forint feléből hasznot csináltak, végül Rogán Cecília 82 milliós osztalékon osztozhatott Sarka Katával, tehát keresve sem találhattak volna jobb reklámarcot a szegény gyerekeken való segítéshez, mint a vagyonnyilatkozatával lebukó, bőven erején felül költekező miniszter külföldi luxusszállodákban felbukkanó és vidéki esküvőre is helikopterrel járó feleségét. Várjuk Vizoviczki László drogprevenciós előadásait!

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt