A Városligetnél gázolt halálra egy idős nőt a vonat

Halálra gázolt egy idős nőt egy vonat a Nyugati Pályaudvar előtt, a Városliget közelében.

A baleset miatt egy időre mindkét, Kőbánya-Kispestre tartó vágányt lezárták, ekkor a Cegléd felől érkező vonatok csak Kőbánya-Kispest állomásig közlekedtek. A Budapest-Vác-Szob vonalon közlekedő vonatok menetideje is megnőtt.

A helyszínelés ugyan még este kilenckor is tartott, a vonatok már újra a Nyugatiból indulnak, és oda is érkeznek. Kavalecz Imre, a Mávinform ügyeletese szerint a korábbi, velencei gázolás után fokozatosan helyreáll a menetrend szerinti közlekedés. (Via MTI)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.