A Városligetnél gázolt halálra egy idős nőt a vonat

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Halálra gázolt egy idős nőt egy vonat a Nyugati Pályaudvar előtt, a Városliget közelében.

A baleset miatt egy időre mindkét, Kőbánya-Kispestre tartó vágányt lezárták, ekkor a Cegléd felől érkező vonatok csak Kőbánya-Kispest állomásig közlekedtek. A Budapest-Vác-Szob vonalon közlekedő vonatok menetideje is megnőtt.

A helyszínelés ugyan még este kilenckor is tartott, a vonatok már újra a Nyugatiból indulnak, és oda is érkeznek. Kavalecz Imre, a Mávinform ügyeletese szerint a korábbi, velencei gázolás után fokozatosan helyreáll a menetrend szerinti közlekedés. (Via MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.