A Városligetnél gázolt halálra egy idős nőt a vonat

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Halálra gázolt egy idős nőt egy vonat a Nyugati Pályaudvar előtt, a Városliget közelében.

A baleset miatt egy időre mindkét, Kőbánya-Kispestre tartó vágányt lezárták, ekkor a Cegléd felől érkező vonatok csak Kőbánya-Kispest állomásig közlekedtek. A Budapest-Vác-Szob vonalon közlekedő vonatok menetideje is megnőtt.

A helyszínelés ugyan még este kilenckor is tartott, a vonatok már újra a Nyugatiból indulnak, és oda is érkeznek. Kavalecz Imre, a Mávinform ügyeletese szerint a korábbi, velencei gázolás után fokozatosan helyreáll a menetrend szerinti közlekedés. (Via MTI)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.