Claudio Ranieri olyan higgadtan vallott gyilkos vágyairól, hogy még magad is megérted

foci
2018 december 29., 20:15
comments 53

Fura jelenet zajlott a Fulham Huddersfield Town elleni hazai meccsének 82. percében. A hazaiak 0:0-ás állásnál büntetőt kaptak. A 11-est kiharcoló Aboubakar Kamara elvette a labdát a kijelölt rugótól, Aleksandar Mitrovićtól. Az ezután történteket rekonstruáljuk a Fulham Rómában született mestere, Claudio Ranieri meccs utáni nyilatkozata alapján.

"Hogyan látta az oldalvonalról a történteket?" - kérdezte a riporter.

"Mondtam én mindent, hogy hagyja a labdát Mitrovićnak, mert a büntetőt Mitrovićnak kell lőnie. Hihetetlen, hogy ezt tette. Nem tisztelt engem, a klubbot, a társait, sem a közönséget. Beszéltem vele, ez nincs rendben így" - felelte higgadtan Ranieri.

"És amikor végül kihagyta a büntetőt, akkor mi futott át az agyán?" - kérdezte a riporter

"Meg akarom ölni. Ez normális, Normális, mert ilyen nincs" - felelte ugyanolyan kimérten Ranieri.

link Forrás

Mint mondta, a legutóbb Kamara lőhette a büntetőt, de csak Mitrović távollétében.

A Fullham végül Mitrović 91. percben lőtt góljával megnyerte a meccset. A tizenegyesnél Mitrović, miután csapattársai nem tudták lebeszélni Kamarát, odaszaladt a franciához, és puszit nyomott a homlokára a rúgás előtt. (Via NSO)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.