Lázár Jánosról csak buta és tehetségtelen emberek gondolják, hogy megbukott

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Hegedűs András és Lázár János a hódmezővásárhelyi önkormányzati választás utáni sajtótájékoztatón 2018. február 25-én.Fotó: Halász Júlia/444

Az is milyen NER már, hogy Lázár Jánossal személyesen a Rádió 7 társtulajdonosa, személyesen Rákay "kétmillió" Philip készít évzáró interjút Hódmezővásárhelyről, egy városról, aminek egykor ugyan Lázár János volt a polgármestere, de ahol kiszemelt utódjelöltje - egyben 2018 egyik méltán elfeledett percembere - sima vereséget szenvedett egy politikai újonctól, Márki-Zay Pétertől. A Rádió 7 társtulajdonosa mégsem a polgármestert, hanem a bukott minisztert kérdezgette a város jelenéről és jövőjéről.

Lázár pedig keserű vesztesként be is mondta, hogy 2018-ra elvesztegetett évként fognak majd visszatekinteni a vásárhelyiek. Előtte azért egy kicsit beszélgettek arról is, hogy kinek mit jelent a karácsony.

Innen kanyarodtak Vásárhely sorsához, ami kapcsán Lázár megjegyezte, hogy 2018-ban látványosan megtorpant a város fejlődése. Milyen szép, cinikus gondolat ez egy volt minisztertől, aki első kézből tudhatja, mire számíthat egy ellenzéki vezetésű város a kormányától. Vásárhelyt szerinte jelenleg "buta és tehetségtelen vezető" irányítja.

Magával már nem volt ennyire szigorú, saját munkáját sikeresnek ítélte - pedig az emberét ezek szerint egy tehetségtelen és buta ember győzte le annak ellenére is, hogy Lázár személyesen is részt vett a kampányban. Azt, hogy a választások után kibukott a kormánytól, szerinte csak "buta és tehetségtelen" emberek tartják bukásnak, igazából neki hiányzott annyira a város, hogy visszatérjen oda, ahol emberét egy "buta és tehetségtelen" ember simán legyőzte. (Via Vásárhely24)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.