Tönkreverte a Liverpool az Arsenalt

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Rangadónak indult, nagyon sima meccs lett belőle. Pedig az Arsenal szerezte meg a vezetést a Liverpool ellen a 11. percben, de 5 percen belül fordított a házigazda. 

Firmino gólja egészen káprázatos volt.

A Liverpool a szünetig még rúgott kettőt, a második félidőben visszafogták magukat, de így is meglőtték az ötödiket (Firmino mesterhármast szerzett, betalált Mané és 11-esből Szalah is). Az Arsenal végig pocsék volt, különösen a góllövőlistát vezetőt Aubameyang szenvedett. 10 passzából hat középkezdés után volt. 

És kihagyott egy ilyen helyzetet:

Bár les miatt nem adták volna meg akkor sem, ha belövi. 

Az 5-1-es győzelmet arató Liverpool jelenleg 9 ponttal vezeti a bajnokságot (a Tottenham kikapott), de a Manchester City egy meccsel kevesebbet játszott, vasárnap lépnek pályára. Január 3-án pedig Manchester City-Liverpool, ami a bajnokságot is eldöntheti.  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.