Tönkreverte a Liverpool az Arsenalt

Rangadónak indult, nagyon sima meccs lett belőle. Pedig az Arsenal szerezte meg a vezetést a Liverpool ellen a 11. percben, de 5 percen belül fordított a házigazda. 

Firmino gólja egészen káprázatos volt.

A Liverpool a szünetig még rúgott kettőt, a második félidőben visszafogták magukat, de így is meglőtték az ötödiket (Firmino mesterhármast szerzett, betalált Mané és 11-esből Szalah is). Az Arsenal végig pocsék volt, különösen a góllövőlistát vezetőt Aubameyang szenvedett. 10 passzából hat középkezdés után volt. 

És kihagyott egy ilyen helyzetet:

Bár les miatt nem adták volna meg akkor sem, ha belövi. 

Az 5-1-es győzelmet arató Liverpool jelenleg 9 ponttal vezeti a bajnokságot (a Tottenham kikapott), de a Manchester City egy meccsel kevesebbet játszott, vasárnap lépnek pályára. Január 3-án pedig Manchester City-Liverpool, ami a bajnokságot is eldöntheti.  

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.