Tönkreverte a Liverpool az Arsenalt

futball
2018 december 29., 20:06
comments 33

Rangadónak indult, nagyon sima meccs lett belőle. Pedig az Arsenal szerezte meg a vezetést a Liverpool ellen a 11. percben, de 5 percen belül fordított a házigazda. 

Firmino gólja egészen káprázatos volt.

link Forrás

A Liverpool a szünetig még rúgott kettőt, a második félidőben visszafogták magukat, de így is meglőtték az ötödiket (Firmino mesterhármast szerzett, betalált Mané és 11-esből Szalah is). Az Arsenal végig pocsék volt, különösen a góllövőlistát vezetőt Aubameyang szenvedett. 10 passzából hat középkezdés után volt. 

link Forrás

És kihagyott egy ilyen helyzetet:

link Forrás

Bár les miatt nem adták volna meg akkor sem, ha belövi. 

Az 5-1-es győzelmet arató Liverpool jelenleg 9 ponttal vezeti a bajnokságot (a Tottenham kikapott), de a Manchester City egy meccsel kevesebbet játszott, vasárnap lépnek pályára. Január 3-án pedig Manchester City-Liverpool, ami a bajnokságot is eldöntheti.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.