Csányi: Jelentős segítséget jelentenek a női labdarúgók abban, hogy érdeklődést keltsenek a gyermekeinkben később a férfi labdarúgás iránt is

Év végi interjút adott a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke az M4Sportnak, a negyedórás beszélgetés közben a női foci magyarországi helyzetéről is szó esett. Csányi Sándor szerint nagyon színvonalas meccseket lehet már látni a női labdarúgó-mérkőzéseken, 

"másrészt pedig jelentős segítséget jelentenek a női labdarúgók abban, hogy érdeklődést keltsenek a gyermekeinkben később a férfi labdarúgás iránt is."

Az MLSZ elnöke elárulta: próbálták kötelezővé tenni az NB1-es csapatok számára, hogy indítsanak női felnőtt együttest is, 

"de elég nagy volt az ellenállás."

Hozzátette: nem adták fel, de most visszaléptek, és megelégszik a szövetség azzal, hogy az utánpótlás korosztályban már játszanak lányok.  

A beszélgetés során természetesen szóba került Leekens elbaltázott igazolása és kirúgása is. 

"Az első döntésnél Georges Leekens és Marco Rossi között kellett döntenünk, azért választottuk a belgát, mert évek óta gondolkodtunk benne, Rossi pedig már aláírt a DAC-hoz. Sajnos már az első meccsek után látható volt, hogy Leekensszel nem fogunk messzire jutni, ezért kellett váltanunk,"

mondta.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.