Csányi: Jelentős segítséget jelentenek a női labdarúgók abban, hogy érdeklődést keltsenek a gyermekeinkben később a férfi labdarúgás iránt is

sport
2018 december 30., 08:03
comments 265

Év végi interjút adott a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke az M4Sportnak, a negyedórás beszélgetés közben a női foci magyarországi helyzetéről is szó esett. Csányi Sándor szerint nagyon színvonalas meccseket lehet már látni a női labdarúgó-mérkőzéseken, 

"másrészt pedig jelentős segítséget jelentenek a női labdarúgók abban, hogy érdeklődést keltsenek a gyermekeinkben később a férfi labdarúgás iránt is."

link Forrás

Az MLSZ elnöke elárulta: próbálták kötelezővé tenni az NB1-es csapatok számára, hogy indítsanak női felnőtt együttest is, 

"de elég nagy volt az ellenállás."

Hozzátette: nem adták fel, de most visszaléptek, és megelégszik a szövetség azzal, hogy az utánpótlás korosztályban már játszanak lányok.  

link Forrás

A beszélgetés során természetesen szóba került Leekens elbaltázott igazolása és kirúgása is. 

"Az első döntésnél Georges Leekens és Marco Rossi között kellett döntenünk, azért választottuk a belgát, mert évek óta gondolkodtunk benne, Rossi pedig már aláírt a DAC-hoz. Sajnos már az első meccsek után látható volt, hogy Leekensszel nem fogunk messzire jutni, ezért kellett váltanunk,"

mondta.

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.