Závada Pétertől vette át Nádas Péter, mi az?

A Szöveges kontent nevű Facebook-oldal egyszerű elgondolásra épül: Simon Márton költő-slammer (majdnem) minden héten meghív egy irodalmi embert, aki vendégszerkesztőként kirak kábé egy posztot naponta. Maguk a bejegyzések

„jónak tűnő versek rosszul kifényképezve”.

Tényleg nincs benne semmi truváj, mégis jól működik az egész, fel is iratkozott már rá 11 ezer ember. Karácsony előtt Závada Péter válogatott, január 1-ig pedig maga Nádas Péter küldi a posztokat. Ilyeneket:

(A címlapi kép a vendégszerkesztőkről a Facebook-oldalon megjelent fotókból van összevágva, ott szépen le van hivatkozva mindegyik.)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.