Az Országos Mentőszolgálat mentősei a Stayin' Alive-ra élesztenek újra, amivel elégedetté teszik az aggódó Győrfi Pált

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az Országos Mentőszolgálat három munkatársa a szilveszteri videójukban a Bee Gees Stayin' Alive című slágerére vonul be az OMSZ központi mentőállomására, ahol megmutatják, hogyan lehet életet menteni a slágerrel (amivel évek óta reklámozzák az újraélesztést), amivel az aggódó kommunikációs igazgatót, Győrfi Pált elégedetté teszik.

Nem rossz, de a műfajban a legjobb még mindig a volt érpataki polgármester, nála jobban senki sem illik a forró diszkóslágerhez:

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.