Egy ukrán férfi késsel kergetett egy nőt egy mosonmagyaróvári munkásszállón

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Vasárnap 16:30 körül egy mosonmagyaróvári munkásszállón lakó 36 éves ukrán férfi berúgta a szálló egyik ajtaját, mivel a helyiségben tartózkodó nő nem engedte be. A szobába bejutva bántalmazta a nőt, aki a folyosóra, majd az udvarra menekült, miközben a férfi egy késsel a kezében futott utána.

Fotó: police.hu

A szálló lakói tartóztatták fel a férfit, amíg a sértett elrejtőzött előle. A helyszínre érkező mosonmagyaróvári rendőrök elfogták O. A. ukrán állampolgárt, majd előállították, ahol a nyomozók felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. (police.hu)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.