Feloszlik az Akkezdet Phiai

Húsz év után feloszlik az Akkezdet Phiai zenekar pontosabban rapduó, a magyar hiphop egyik legmeghatározóbb zenekara, jóllehet nem voltak szapora alkotók, húsz év alatt mindössze két albumuk jelent meg (Akkezdet, Kottazűr).

Mint a Facebookon írják

„Eljött az ideje, hogy bejelentsük: 2019-től Akkezdet Phiai útja kettéválik.”

Ami magyarul azt jelenti, hogy a két rapper és szövegíró, Závada Péter és Saiid nem folytatják a közös munkát, külön utakra indulnak. Saiid marad a hiphopnál, Závada inkább a szövegek felé indul, illetve van ez a Kodein nevű projektje.

„Nem is volt kezdet, így nem is lehet vége sem", Závada Petit megtaláljátok itt, Saiid pedig folytatja tovább a zenék és a szövegek írását, érkezik az első szóló matéria a közeljövőben, addig is itt találkozhattok vele és DJ Frequenttel a fellépéseken”

„Phasskivan” 

- tette hozzá az egyik rajongó.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.