Andrea és Fabio ikrek, mégsem ugyanabban az évben születtek

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Különböző évben született egy római ikerpár két tagja: mindössze két perc van a két kisfiú világra jötte között, ám ezzel nemcsak két különböző napra, hanem két különböző évre esett születésük időpontja.

Az ikrek a római Gemelli Klinikán látták meg a napvilágot: Andrea 2018. december 31-én 23 óra 59 perckor, Fabio pedig 2019. január 1-jén éjfél után egy perccel - közölte szerdán a La Gazzetta del Mezzogiorno című olasz lap. Mindkét baba jól van: több mint két kilogrammosak, és nem volt szükségük inkubátorra. (MTI)

Update: Sajnos az MTI később helyesbített, azt írták, hogy az ikrek születése álhír volt, amelyet ugyanakkor az olasz hírügynökség is átvett. A római kórház, a Policlinico Gemelli a nap folyamán arról tájékoztatta a sajtót, hogy a hír nem igaz, náluk az óév utolsó szülése december 31-én 20 óra körül történt, az újév első szülése január elsején hajnali 1 óra körül, ikrek pedig egyáltalán nem jöttek világra ez idő tájt. A kórház nem találta az állítólagos anya nevét sem a felvett kismamák névsorában. A "nagybácsi" - aki a hírt megerősítette - időközben elérhetetlenné vált a sajtó számára, minden hívás alkalmával üzenetrögzítő kapcsolt be.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 5,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.