Andrea és Fabio ikrek, mégsem ugyanabban az évben születtek

Különböző évben született egy római ikerpár két tagja: mindössze két perc van a két kisfiú világra jötte között, ám ezzel nemcsak két különböző napra, hanem két különböző évre esett születésük időpontja.

Az ikrek a római Gemelli Klinikán látták meg a napvilágot: Andrea 2018. december 31-én 23 óra 59 perckor, Fabio pedig 2019. január 1-jén éjfél után egy perccel - közölte szerdán a La Gazzetta del Mezzogiorno című olasz lap. Mindkét baba jól van: több mint két kilogrammosak, és nem volt szükségük inkubátorra. (MTI)

Update: Sajnos az MTI később helyesbített, azt írták, hogy az ikrek születése álhír volt, amelyet ugyanakkor az olasz hírügynökség is átvett. A római kórház, a Policlinico Gemelli a nap folyamán arról tájékoztatta a sajtót, hogy a hír nem igaz, náluk az óév utolsó szülése december 31-én 20 óra körül történt, az újév első szülése január elsején hajnali 1 óra körül, ikrek pedig egyáltalán nem jöttek világra ez idő tájt. A kórház nem találta az állítólagos anya nevét sem a felvett kismamák névsorában. A "nagybácsi" - aki a hírt megerősítette - időközben elérhetetlenné vált a sajtó számára, minden hívás alkalmával üzenetrögzítő kapcsolt be.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.