Fontos változás 2019-ben az amerikai reptereken: a hegyes fülű drog- és bombakereső kutyákat logó fülű drog- és bombakereső kutyák váltják

David Pekoske, az amerikai repterek biztonságáért is felelős TSA (Transportation Security Administration - Közeledésbiztonsági Hivatal) vezetője év végén beszélt újságíróknak arról, hogy fontos kutyapolitikai változások történnek a szervezetnél.

A TSA összesen 1200 kutyát alkalmaz, ezeknek a nagy része logó fülű, konkrétan

  • labradorok,
  • vizslák,
  • német vizslák,
  • és golden retrieverek,

összesen két hegyes fülű fajta van rendszeresítve,

Az a terv, hogy a hegyes fülű kutyákat, ahogy azok évente nyugdíjba vonulnak, elkezdik lecserélni, és újonnan már főleg logó fülűeket alkalmaznak. A váltás oka, hogy a TSA tapasztalatai szerint a hegyes fülű kutyáktól gyakran tartanak a gyerekek, míg a logó fülűektől kevésbé. (Insider)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.