Fontos változás 2019-ben az amerikai reptereken: a hegyes fülű drog- és bombakereső kutyákat logó fülű drog- és bombakereső kutyák váltják

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

David Pekoske, az amerikai repterek biztonságáért is felelős TSA (Transportation Security Administration - Közeledésbiztonsági Hivatal) vezetője év végén beszélt újságíróknak arról, hogy fontos kutyapolitikai változások történnek a szervezetnél.

A TSA összesen 1200 kutyát alkalmaz, ezeknek a nagy része logó fülű, konkrétan

  • labradorok,
  • vizslák,
  • német vizslák,
  • és golden retrieverek,

összesen két hegyes fülű fajta van rendszeresítve,

Az a terv, hogy a hegyes fülű kutyákat, ahogy azok évente nyugdíjba vonulnak, elkezdik lecserélni, és újonnan már főleg logó fülűeket alkalmaznak. A váltás oka, hogy a TSA tapasztalatai szerint a hegyes fülű kutyáktól gyakran tartanak a gyerekek, míg a logó fülűektől kevésbé. (Insider)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.