Havasi Bertalan megfejthetetlen logikával törte át a fizika határait, amikor Orbán elmaradt sajtótájékoztatóját kellett kimagyaráznia

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Orbán Viktor a nyáron azt ígérte, hogy egy év végi sajtótájékoztatón válaszol a tőle egyébként majdnem mindig elzárt újságírók kérdéseire. Az ATV-nek azt ígérte, mielőtt lerázta volna a riportert: “majd decemberben tartok egy sajtótájékoztatót, akkor mindent el fogok mondani”.

Na, ebből semmit sem lett.

Pedig a Magyar Újságírók Országos Szövetsége december közepén még emlékeztette is Orbánt az ígéretére, és felajánlotta, hogy megszervezik az eseményt.

Az RTL Híradó ezért az év elején megkereste Havasi Bertalant, Orbán sajtófőnökét, hogy mi a helyzet a sajtótájékoztatóval, hiszen a miniszterelnök megígérte, de nem történt semmi.

Havasi Bertalan megfejthetetlen logikával azt válaszolta:

“a miniszterelnök természetesen tartja a szavát”.

A sajtótájékoztatót meg fogják tartani, arról pedig “kellő időben” értesítik a sajtót. Hogy a tavaly decemberre ígért sajtótájékoztatót hogyan fogják megtartani idén úgy, hogy Orbán Viktor se keveredjen önellentmondásba, azt nem tudni, és a miniszterelnöki sajtófőnök sem tért rá ki.

]


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.