Havasi Bertalan megfejthetetlen logikával törte át a fizika határait, amikor Orbán elmaradt sajtótájékoztatóját kellett kimagyaráznia

Orbán Viktor a nyáron azt ígérte, hogy egy év végi sajtótájékoztatón válaszol a tőle egyébként majdnem mindig elzárt újságírók kérdéseire. Az ATV-nek azt ígérte, mielőtt lerázta volna a riportert: “majd decemberben tartok egy sajtótájékoztatót, akkor mindent el fogok mondani”.

Na, ebből semmit sem lett.

Pedig a Magyar Újságírók Országos Szövetsége december közepén még emlékeztette is Orbánt az ígéretére, és felajánlotta, hogy megszervezik az eseményt.

Az RTL Híradó ezért az év elején megkereste Havasi Bertalant, Orbán sajtófőnökét, hogy mi a helyzet a sajtótájékoztatóval, hiszen a miniszterelnök megígérte, de nem történt semmi.

Havasi Bertalan megfejthetetlen logikával azt válaszolta:

“a miniszterelnök természetesen tartja a szavát”.

A sajtótájékoztatót meg fogják tartani, arról pedig “kellő időben” értesítik a sajtót. Hogy a tavaly decemberre ígért sajtótájékoztatót hogyan fogják megtartani idén úgy, hogy Orbán Viktor se keveredjen önellentmondásba, azt nem tudni, és a miniszterelnöki sajtófőnök sem tért rá ki.

]