Elárasztotta a szemét Ócsát és környékét

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Szatmári Zoltán csak jó levegőre vágyott, amikor az óév utolsó napján Ócsa felé vette az irányt. A városhoz közeli természetvédelmi területre indult, de már az odavezető úton szörnyülködnie kellett:a környéket elárasztotta a szemét!

Olajoskanna a védett ócsai lápban.Fotó: Szatmári Zoltán - a szerző engedélyével.

A hulladékukat illegálisan lerakók még a védett lápot, a mocsári teknősök "fantasztikus vizes élőhelyét" se kímélték. Szatmári dokumentálni kezdte a látottakat, képeit a Travelzona oldalán tette közzé.

"Sajnos nem egyedi eset" - írta a látottakról Szatmári, aki túrázó fotósként rendszeresen járja az országot. "Azt kell mondjam, hogy az ország bármely szegletében lehetne - kis túlzással - hasonló képeket készíteni" - írta. Szatmári további képeit a Travelzónán nézhetik meg.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.