Levélben gratulált Korda Györgynek 80. születésnapján Orbán Viktor

ÉLET
2019 január 04., 12:48
comments 275

Korda György 80 éves. Születésnapja alkalmából még maga Orbán Viktor miniszterelnök is levélben gratulált neki. "Vannak dalok, amelyeket hallva egy egész korszak életérzése elevenedik fel bennünk" - írta a miniszterelnök, ez pedig nem kis elismerés olyasvalakitől, aki maga is képes akár csak egy kifejezéssel letűnt, vészterhes korszakok életérzésének felelevenítésére.

Az MTI le is fotózta a levelet
photo_camera Az MTI le is fotózta a levelet Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Árvai Károly/MTI/MTVA

"És vannak előadok, akik olyan képesség birtokában vannak, amellyel évtizedek múltán is képesek fenntartani a közönség figyelmét és szeretetét. Ehhez pedig nem elegendőek a jóleső nosztalgiát ébresztő dallamok, szükség van egy kifogyhatatlan energiával és derűs személyiséggel rendelkező előadóművészre is" - udvarolt tovább az ünnepeltnek a miniszterelnök, aki még Korda a "pókersport" népszerűsítéséért tett fáradozásait is megemlítette.

A miniszterelnök jókívánságait Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott adta át az előadóművész születésnapján:

photo_camera Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Árvai Károly/MTI/MTVA

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.