A Puskás Akadémia új edzője azért jött korábban Magyarországra, hogy ellesse, mit tudna tanulni a német foci a magyartól

Új edzője van a Puskás Akadémiának. Radoki János Magyarországon született, de a családja nem sokkal a születése után kiköltözött Németországba. Kint lett focista (saját bevallása szerint nem ő volt a legjobb játékos, de fegyelmezett védő volt, 25 meccsen lépett pályára a Bundesligában), majd edző lett. Előbb fiatalokkal foglalkozott, aztán 2016 novemberétől 2017 augusztusig a másodosztályú Fürth vezetőedzője lett. 

Azóta nem volt munkája, egészen mostanáig. A felcsúti sajtótájékoztatón maga számolt be egy különös időtöltésről. (Radoki sokáig nem használta a magyart Németországban, ezért küzd vele időnként lelkesen.)

Igen, tényeg azt mondta, hogy azért jött korábban két hétre Magyarországra, hogy megnézze, mit tudnak a németek fociban tanulni a magyaroktól, a magyar akadémiáktól. 

Nem nyelvbotlás volt, mert később megismételte:

Most lehetősége lesz még jobban ellesni a magyar foci titkait, mert két és fél éves szerződést kötött vele a Puskás Akadémia. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.