Eltűnt egy NB1-es edző, az is lehet, hogy nagy baja van, de a klubja elképesztően sprőd közleményben küldte el a francba

sport
2019 január 05., 12:21
comments 71

A elsőosztályú férfibajnokság utolsó helyén álló SERCO-TF-Budapest a klub honlapján keres új vezetőedzőt, mert az eddigi, Mehmedovic Merim nem jelentkezik, nyoma veszett - írja a 24.hu.

A TF közleményékben az a meghökkentő, hogy kiderül belőle: 

  • Mehmedovic mindössze 3 napja nem jelentkezik, ugyanis január másodikán kellett volna munkába állnia, 
  • a klub vezetői és játékosai ráadásul eddig nem tudták elérni

ehhez képest olyanokat írnak, hogy 

"Ez a magatartás profihoz nem méltó, és sem a játékosokkal, sem a vezetőséggel szemben nem elfogadható, így a klubvezetés befejezte a közös munkát az edzővel, és egyúttal a lehető leghamarabb gondoskodni kíván a pótlásáról."

Miközben, ha igaz az, hogy eddig semmilyen csatornán nem tudták sem elérni, sem információjuk nincs róla, akkor akár az is lehetséges, hogy baleset érte vagy más problémája van.

A teljes közlemény így hangzik:

"Tájékoztatjuk szurkolóinkat és a közvéleményt, hogy a SERCO-TF-Budapest vezetőedzője, Mehmedovic Merim január 2-a óta nem jelent meg a csapat edzésein, és sem a vezetőség, sem a játékosok nem tudják elérni. Ez a magatartás profihoz nem méltó, és sem a játékosokkal, sem a vezetőséggel szemben nem elfogadható, így a klubvezetés befejezte a közös munkát az edzővel, és egyúttal a lehető leghamarabb gondoskodni kíván a pótlásáról. A klubnál továbbra is mindenki egyfelé evezve azon dolgozik, hogy a lehető legjobb helyezést érjük el a szezon végén."

Mindehhez képest szinte apróságnak tűnik, hogy Mehmedovic igazi klublegenda, hiszen az első osztályban sohasem játszó klubot ő juttatta fel először az élvonalba, ebben az idényben, ráadásul már 9 éve ő a vezetőedző.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.