Varju László: Vannak még felvételek

444 Hírlevelek
Hírleveleink házhoz visznek mindent, amit tudni kell.

A propagandagépezet előállította azt a vágott változatot, ami az érdeküket szolgálta, ami pedig nem tetszett nekik, azt kihagyták - mondta a szombati kormányellenes tüntetés közben Varju László DK-s képviselő a 444 riporterének. 

Lapunk ma tett közzé azt az eddig eltitkolt felvételt, pontosabban annak egy 16 perces részét, amit az MTVA egyik operatőre készített arról, ahogyan egy csapat fegyveres őr hosszasan bántalmazza a politikust. Bár ez a videó természetesen végig a köztévé rendelkezésére állt, a híradókban abból egy olyan, teljesen félrevezetően kivágott, az eredeti tartalmát az ellenkezőjére fordító részletet ismételgettek, amiből úgy tűnik, mintha senki sem ért volna hozzá Varjuhoz, aki emiatt nevetséges obégatónak tűnik. 

Az már a 16 perces részletből is kiderült, hogy szó sem volt ilyesmiről.

Varju most azt is elárulta nekünk, hogy a teljes felvétel 50 perces és a még ki nem szivárgott részében is vannak érdekes jelenetek. Példának azt említette, hogy az őrök parancsnoka egy időre eltűnt, majd új parancsokkal tért vissza, illetve végig lehet követni, ahogy mentőt hívnak. 

A képviselő szerint nyilvánvaló, hogy hivatalos személy elleni erőszak áldozata volt. Megerősítette, hogy az ügyben megtette a feljelentést. Elsp lépésben itthon keresi az igazát a többi inzultált képviselőtársával együtt, de ha kell, nemzetközi fórumokhoz is fordulnak majd. 

Varju a bántalmazása közben úgy látta, hogy az őrök egy biztonsági vezetőtől kapták az utasításokat.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.