Többször megütött egy villamosvezető nőt a dühöngő utas

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy férfi előbb ordibálni kezdett, majd az utasokat lökdöste pénteken délután fél hat után pár perccel az 51-es villamoson, a Török Flóris utcai megállónál.

A villamost vezető nő felszólította a dühöngő férfit, hogy szálljon le. A 48 éves férfi emiatt a villamosvezető nőre zúdította a haragját, és többször ököllel megütötte. A nő megsérült, és felhívta a rendőrséget. 

A nyomozók perceken belül a helyszínre érkeztek, a férfit elfogták és előállították a XX. és XIII. kerületi Rendőrkapitányságra.

K. Attila ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indítottak eljárást.

A férfit őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.