A Bayern megbírságolta Ribéryt, amiért csúnyán válaszolt a kommentelőknek a Twitteren

INTERNET
2019 január 06., 15:52
comments 190

Bírságot szabott ki a Bayern München vezetése a csapat 35 éves francia középpályására, Franck Ribéryre, amiért a Twitteren minősíthetetlen stílusban reagált az őt kritizáló kommentelőkre. A focista a Salt Bae néven mémmé vált török sztárséf, Nusret Gokce dubaji éttermében evett egy aranyfóliába csomagolt steaket, és videót is töltött fel a netre a több mint 350 ezer forintos fogásról.

link Forrás

Miután a média felkapta a videót, több kommentelő azzal támadta a focistát, hogy nagyzol, Ribéry pedig durván vágott vissza ezekre a kritikákra, ezért is kapta a bírságot, melynek pontos összegét nem árulták el, de a csapat vezetése szerint „súlyos” összegről van szó.

Ribéry később azt mondta, semmivel nem tartozik a gyűlölködőknek, a pénzéért elvégre ő dolgozott meg, a sikere pedig Istennek, neki magának és a szeretteinek köszönhető. A drága fogást bemutató újságokat pedig azzal kérte számon, miért nem foglalkoznak ennyit a jótékonykodásaival. A Bayernnél ráadásul azt is mondták, hogy a kérdéses alkalommal Ribéry valaki más vendégeként járt az étteremben, nem is ő fizetett. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.