A Bayern megbírságolta Ribéryt, amiért csúnyán válaszolt a kommentelőknek a Twitteren

2019 január 6., vasárnap 15:52
192

Bírságot szabott ki a Bayern München vezetése a csapat 35 éves francia középpályására, Franck Ribéryre, amiért a Twitteren minősíthetetlen stílusban reagált az őt kritizáló kommentelőkre. A focista a Salt Bae néven mémmé vált török sztárséf, Nusret Gokce dubaji éttermében evett egy aranyfóliába csomagolt steaket, és videót is töltött fel a netre a több mint 350 ezer forintos fogásról.

Miután a média felkapta a videót, több kommentelő azzal támadta a focistát, hogy nagyzol, Ribéry pedig durván vágott vissza ezekre a kritikákra, ezért is kapta a bírságot, melynek pontos összegét nem árulták el, de a csapat vezetése szerint „súlyos” összegről van szó.

Ribéry később azt mondta, semmivel nem tartozik a gyűlölködőknek, a pénzéért elvégre ő dolgozott meg, a sikere pedig Istennek, neki magának és a szeretteinek köszönhető. A drága fogást bemutató újságokat pedig azzal kérte számon, miért nem foglalkoznak ennyit a jótékonykodásaival. A Bayernnél ráadásul azt is mondták, hogy a kérdéses alkalommal Ribéry valaki más vendégeként járt az étteremben, nem is ő fizetett. (BBC)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt