Átlagos hétfő reggel a TV2-n: „Jön a harmadik Antikrisztus kék turbánban”

filozófia
2019 január 07., 11:46
comments 288

A polgári konzervatív jobbközép média egyik legszebb hagyományává kezd érni, hogy a TV2-n minden januárban Frabato mestermágus közreműködésével, Nostradamus jóslatai alapján előrevetítik, mi várható abban az évben. A tavaly januári műsorban megjósolták, hogy 2018-ban kiűzik Franciaországból az arabokat és elkezdik feltámasztani a halottakat, az idei évnek pedig így vágunk neki

link Forrás

„Nostradamus 2019-re harmadik világháborút és árvizeket jósolt, de ha minden jól megy, akkor idén az állatokkal is tudunk majd kommunikálni, valamint megtaláljuk a hosszú élet titkát. Na, hogy ebből mennyi igaz, azt Frabato mestermágus árulja el nekünk ma reggel” - vezeti fel a mestermágust a mestermágus-felvezetésben már gyakorlott Mádai Vivien. A stúdióban ezután abban megegyeznek, hogy az állatokkal kommunikálni jó lenne, Frabato pedig elmondja, hogy ez a világvége dolog azért „elég képlékeny”, mert Nostradamus már 1999-re is jósolt hasonlót.

Ezután így folytatódik a műsor:

Frabato: Nagyon jókat mondott Nostramadus a saját korában, de az az elmélet van, hogy a jóslás egy bizonyos tudatmódosító energiával jön létre…

Mádai Vivien: Tehát, hogy bevonzzuk azokat, arra gondolsz?

Frabato: Hosszú távra előre az energiát oda összepontosítjuk, ahova akarjuk, tehát ha te azt akarod, hogy az éved jó legyen, vagy Magyarország azt akarja, akkor jó éved lesz, mert az energiák ide gyűlnek össze

Istenes László: Ez egy ilyen egyszerű?

Frabato: Ilyen egyszerű.

2019-re Frabato azt tanácsolja, mindenki nyugodjon meg, nem szabad se komolyan vállalkozni, se párkapcsolatból kilépni, a megfontolt dolgok hívei legyünk, ne csináljunk gyors vállalkozást, mindenki üljön a babérjain.

Persze babérjain ülő megfontolt vállalkozó legyen a talpán, aki meg tud nyugodni azután, amit a mestermágus a műsor végén dob be: 

Jön a harmadik Antikrisztus.

link Forrás

„A menekültválsággal indul az egész, és onnan majd jön át és Európát ellehetetlenítik, megölik ezek az emberek, és lesz egy harmadik Antikrisztus, aki egy kék turbánt fog viselni.”

Még nem ismerjük, hogy ki ő, de a következő pár évben be fog lépni az életünkbe.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.