18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Nem múltam el 18 éves

A videón látható magyar bérgyilkost keresi a szerb rendőrség

2019 január 8., kedd 11:28
218

A gyanú szerint a szabadkai, egészen pontosan csantavéri születésű Dér Csaba ölte meg szombaton reggel a harminchét éves Nebojša Markovićot. A szerb rendőrség nagy erőkkel keresi az 1980-ban született férfit - írja a Szabad Magyar Szó.

Arról a belgrádi gyilkosságról van szó, amelynek lent látható, felkavaró felvétele bejárta a szerb médiát. Az áldozat egy babakocsit próbál felállítani az autója mögött, amikor egy autó leparkol mellette, a gyilkos kiszáll, odamegy, és több lövéssel kivégzi.

Szerb lapértesülések szerint az áldozat Aleksandar Šaracnak, a hírhedt Pink Panther bűnbanda tagjának a sógora - és könnyen lehet, hogy tévedésből ölték meg. 

A feltételezett tettes, Dér Csaba egyszer már ült gyilkosságért. 2004-ben a gyilkosságot hasonló módon követte el: bement az étterembe, odasétált az áldozat mellé, egy zacskóból kivette a fegyvert, lelőtte a bűnözőt, majd kisétált, felült a kerékpárjára és eltűnt - írja a Magyar Szó. A bíróságon azzal védekezett, hogy áldozata megbízta őt egy munkával, amit később nem fizetett ki, sőt fenyegetni kezdte. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt