18

Figyelem, felnőtt tartalom!

Az általad letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

A videón látható magyar bérgyilkost keresi a szerb rendőrség

bűnügy
2019 január 08., 11:28
comments 218

A gyanú szerint a szabadkai, egészen pontosan csantavéri születésű Dér Csaba ölte meg szombaton reggel a harminchét éves Nebojša Markovićot. A szerb rendőrség nagy erőkkel keresi az 1980-ban született férfit - írja a Szabad Magyar Szó.

Arról a belgrádi gyilkosságról van szó, amelynek lent látható, felkavaró felvétele bejárta a szerb médiát. Az áldozat egy babakocsit próbál felállítani az autója mögött, amikor egy autó leparkol mellette, a gyilkos kiszáll, odamegy, és több lövéssel kivégzi.

link Forrás

Szerb lapértesülések szerint az áldozat Aleksandar Šaracnak, a hírhedt Pink Panther bűnbanda tagjának a sógora - és könnyen lehet, hogy tévedésből ölték meg. 

A feltételezett tettes, Dér Csaba egyszer már ült gyilkosságért. 2004-ben a gyilkosságot hasonló módon követte el: bement az étterembe, odasétált az áldozat mellé, egy zacskóból kivette a fegyvert, lelőtte a bűnözőt, majd kisétált, felült a kerékpárjára és eltűnt - írja a Magyar Szó. A bíróságon azzal védekezett, hogy áldozata megbízta őt egy munkával, amit később nem fizetett ki, sőt fenyegetni kezdte. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.