Ötödik napja tart ki egy hányás a Margit híd budai hídfőjénél

Budapest
2019 január 08., 06:58
comments 241

Nyugat-európai állapotok, kosz és mocsok Budapesten. Vigyázat, undorító tartalom!

A 444.hu szerkesztősége előtt, a Margit híd budai hídfőjénél, a Széll Kálmán tér felé tartó 4-6-os villamos megállójának eleje békeidőben kb. így néz ki:

photo_camera Fotó: Google Street View

Sajnos a csodálatos budapesti tájba a múlt csütörtök éjjel, péntek reggelre egy ordas nagy okádék jelent meg a reklámtábla tövében, és egy sáv jelezte, hogy valaki el is csúszhatott rajta. A hányás – jócskán megfogyatkozva – még péntek este is ott volt:

photo_camera Fotó: Herczeg Márk

De még szombat hajnalban is kitartott:

photo_camera Fotó: Urfi Péter

Sőt, szétkenődve, de hétfő reggel is ugyanaz a termés fogadta az utazóközönséget:

photo_camera Fotó: Herczeg Márk

És még kedd reggel, az ötödik napon is itt maradt egy része, hogy egy kis mosolyt csaljon a budapestiek arcára:

photo_camera Fotó: Herczeg Márk

Így lett egy gusztustalan hányásból egy biztos pont Felhévíz életében. Nem úgy tűnik, hogy az okádék magától odébb állna, akit zavar, annak erővel kell elvinnie.

Tarts ki, kicsi hányás!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.