Rossz testbe született, visszavonult a sporttól a svéd női kéziválogatott sztárja

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

„Az utóbbi időben hihetetlenül rosszul éreztem magam, és tudtam is, hogy mi miatt. Rossz testbe születtem" - írta Instagramján Louise Sant, a svéd női kézilabda válogatott sztárja. A több mint százszoros Sand ebben nemi diszfóriájáról vallott, vagyis arról, hogy ugyan női testbe született, de magát férfiként éli meg. Ez az ellentmondás olyan elviselhetetlenné vált mostanra, hogy inkább visszavonul a sporttól.

"Sosem gondoltam volna, hogy híres ember leszek, de mivel így alakult, rádöbbentem, hogy ezt nem tudom elrejteni" - írta döntéséről, hogy a jövőben inkább férfiként kíván élni. "Nem akarok tovább élni az állandó öngyűlölettel, és a kényelmetlenséggel, amelyet a testemben és a testemmel kapcsolatban érzek" - írta, hozzátéve, hogy "mindig is inkább Loui Sandnak éreztem magam. (Via NSO)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.