Rossz testbe született, visszavonult a sporttól a svéd női kéziválogatott sztárja

„Az utóbbi időben hihetetlenül rosszul éreztem magam, és tudtam is, hogy mi miatt. Rossz testbe születtem" - írta Instagramján Louise Sant, a svéd női kézilabda válogatott sztárja. A több mint százszoros Sand ebben nemi diszfóriájáról vallott, vagyis arról, hogy ugyan női testbe született, de magát férfiként éli meg. Ez az ellentmondás olyan elviselhetetlenné vált mostanra, hogy inkább visszavonul a sporttól.

"Sosem gondoltam volna, hogy híres ember leszek, de mivel így alakult, rádöbbentem, hogy ezt nem tudom elrejteni" - írta döntéséről, hogy a jövőben inkább férfiként kíván élni. "Nem akarok tovább élni az állandó öngyűlölettel, és a kényelmetlenséggel, amelyet a testemben és a testemmel kapcsolatban érzek" - írta, hozzátéve, hogy "mindig is inkább Loui Sandnak éreztem magam. (Via NSO)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.