Nőtt a szálló por miatti légszenyezettség

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A Nemzeti Népegészségügyi Központ közölte: Putnokon veszélyes, Budapesten, Miskolcon, Sajószentpéteren, Szegeden és Vácon pedig kifogásolt a levegő minősége.

A Győri kapu városrész Miskolcon 2014. január 2-án.Fotó: Vajda János/MTI

Veszélyes levegőminőség esetén mindenkinél jelentkezhetnek légúti tünetek (köhögés, légúti irritáció, nehézlégzés), a Nemzeti Népegészségügyi Központ ilyenkor nem javasolja a szabadban való hosszas tartózkodást, nemcsak a légszennyezettség, hanem a hideg időjárás miatt sem.

Ezzel együtt mindenkitől azt kérik, „környezetünk és egészségünk megóvása érdekében” kerüljék a helytelen fűtési módok alkalmazását – írja az MTI.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.