„Még szép!” – értékelte Orbán, hogy minden megyei lapban ugyanaz a vele készült interjú jelenik meg

POLITIKA
2019 január 10., 16:47
comments 266

Bár a csütörtöki Kormányinfó Extrában kivételesen bármiről lehetett kérdezni Európa legvisszahúzódóbb miniszterelnökét, a kényesebb kérdéseknél Orbán Viktor azért nem nagyon strapálta magát a válaszokkal, többnyire igyekezett úgy tenni, mintha a gazdasági- és médiaviszonyok átrendeződéséhez semmi köze sem lenne. 

Az Index észrevett egy pillanatot, amikor a miniszterelnök mégis büszkén biccent arra, hogy az egy kézbe került megyei lapok egyszerre közlik a vele készült interjúkat. 

link Forrás

A kormányinfón az AP újságírója szembesítette Orbánt azzal, hogy a reggeli sajtószemléiben azért lát annyi kormánykritikus hangot, „mert azok a kormánykritikus médiumok, akik függetlennek mondják magukat, mind a saját szempontjukból adják le a híreket. Azok meg, amik a kormányt támogatják, egyre összehangoltabban ugyanazt mondják, hiába vannak 476-an. Ha megnézzük a megyei lapokat, mindenhol ugyanaz az önnel [készült] interjú jelenik meg, mindenki ugyanazt a kormányt támogató mondatokat mondja”. 

A megyei lapokról szóló résznél Orbán Viktor egy pillanatra ránézett Kovács Zoltánra, majd mosolyogva közbeszúrta: 

„Még szép!”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.