„Még szép!” – értékelte Orbán, hogy minden megyei lapban ugyanaz a vele készült interjú jelenik meg

2019 január 10., csütörtök 16:47
273

Bár a csütörtöki Kormányinfó Extrában kivételesen bármiről lehetett kérdezni Európa legvisszahúzódóbb miniszterelnökét, a kényesebb kérdéseknél Orbán Viktor azért nem nagyon strapálta magát a válaszokkal, többnyire igyekezett úgy tenni, mintha a gazdasági- és médiaviszonyok átrendeződéséhez semmi köze sem lenne. 

Az Index észrevett egy pillanatot, amikor a miniszterelnök mégis büszkén biccent arra, hogy az egy kézbe került megyei lapok egyszerre közlik a vele készült interjúkat. 

A kormányinfón az AP újságírója szembesítette Orbánt azzal, hogy a reggeli sajtószemléiben azért lát annyi kormánykritikus hangot, „mert azok a kormánykritikus médiumok, akik függetlennek mondják magukat, mind a saját szempontjukból adják le a híreket. Azok meg, amik a kormányt támogatják, egyre összehangoltabban ugyanazt mondják, hiába vannak 476-an. Ha megnézzük a megyei lapokat, mindenhol ugyanaz az önnel [készült] interjú jelenik meg, mindenki ugyanazt a kormányt támogató mondatokat mondja”. 

A megyei lapokról szóló résznél Orbán Viktor egy pillanatra ránézett Kovács Zoltánra, majd mosolyogva közbeszúrta: 

„Még szép!”

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt