Élettársa családját próbálta lemészárolni egy osztrák férfi Káptalanfán

bűnügy
2019 január 11., 05:21
comments 70
Helyszínelők a káptalanfai mészárlás helyszínén.
photo_camera Helyszínelők a káptalanfai mészárlás helyszínén. Fotó: Police.hu - közkincs

Élettársa családjára támadt, majd magával is végzett egy 57 éves osztrák férfi a Veszprém megyei Káptalanfán. A Blikk értesülései szerint a férfi 2019. január 10-én este jelent meg élettársa szüleinek házánál. Ott szóváltást követően először felgyújtotta a házat, majd lövöldözni kezdett.

Élettársa édesapja a helyszínen életét vesztette. A nő édesanyja súlyos, a nő és a húga életveszélyes sérüléseket szenvedett. A Blikk úgy tudja, hogy a legfiatalabb áldozat egy hároméves kislány, akiből információik szerint három golyót operáltak ki.

Egy másik lánytestvér is megsérült a tűzben, az ő sérüléseit a helyszínen ellátták.

A családra rátámadó 57 éves osztrák férfi végül magával is végzett. (Via Blikk, Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.