Foglyul ejtett egy kutyát az M1-es autópálya

rendőrség
2019 január 11., 15:07
comments 40

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság járőrei péntek délben az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Tata térségében a két pályatestet elválasztó területen egy kutyát vettek észre - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

Azonnal megálltak a parkolóban és a kutya segítségére siettek. A rendőrök az ebet egy pokrócra fektették, a közeli pihenőhöz vitték és vigyáztak rá az állatvédők kiérkezéséig, akik a kutyát aztán őrzött helyre szállították.

Íme, a kutya megmentése, lépésről lépésre:

photo_camera 1 Forrás: police.hu
photo_camera 2 Forrás: police.hu
photo_camera 13 Forrás: police.hu
photo_camera 4 Forrás: police.hu

(Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.