A kormány nem hajlandó reklámozni, mégis tízszeres túljelentkezés volt az ingyenes InterRail vonatbérletre

Meglepően népszerű a magyar fiatalok közt az Európai Bizottság által koordinált ingyenes InterRail-bérletprogram, a most zárult második fordulóban kiosztott jegyekre tízszeres túljelentkezés volt, közölte Ujhelyi István szombati sajtótájékoztatóján. A szocialista EP-képviselő által mentorált program 276 magyar jegyére több mint háromezren pályáztak. Ujhelyi közölte: idén további két pályázat lesz még, de a program hosszútávon biztosítva van. Külön kiemelte 

Navracsics Tibor uniós biztos segítségét, aki azonnal az ötlet mellé állt. Szemben a magyar kormánnyal, ami évek óta nem hajlandó rákapcsolódni a programra.

Az ingyenes InterRail-bérlet lehetőségét nem is reklámozza a kormány, 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.