Hiába szóltak a sofőrnek, kitört üveggel is továbbment a busz

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kedden délután koccant a 133E jelzésű járat egy várakozó sószóró ajtajának az Erzsébet-híd pesti hídfőjénél úgy, hogy berobbant az egyik üvege. A sofőr észre sem vette a balesetet, majd miután az utasok szóltak neki, hogy mindent üvegszilánk borít, tovább folytatja útját. Az RTL Klub Híradójának több néző is küldött videót az utasokkal teli, betört ablakkal járó buszról. 

A járatot a BKK egy alvállalkozója üzemelteti, a cég az RTL Klubot arról tájékoztatta, hogy vizsgálatot indítottak az ügyben. Úgy tudni: a sofőr elismerte felelősségét.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.