Orbán évértékel, bejelent és berúgja az EP-kampányt

A Magyar Idők szerint február 10-én a Várkert Bazárban tartja szokásos évértékelőjét Orbán Viktor. Az értékelés mellett a miniszterelnök a lap szerint bejelenti a kormány új családtámogatási döntéseit is, illetve berúgja a párt EP-kampányát is, nyilván a migrációra kihegyezve. A lap ehhez kapcsolódóan ismerteti egy, a kormány számára készült decemberi közvélemény-kutatást, ami szerint "a magyar választópolgárok 52 százaléka a bevándorlást tartja a legfontosabb kérdésnek." Érdekes, de a Medián által októberben készített hasonló felmérés során

az ország legsúlyosabb megoldandó problémájának az egészségügy helyzetét tartották a válaszadók. A második helyen a korrupció, majd a külföldre költözés áll. Csak ezt követi a negyedik helyen a migráció.

Az évértékelő után február 13. és 14. közös kihelyezett frakcióülést tart a tavaszi ülésszak előtt a Fidesz-KDNP. Ennek helyszíne egyelőre nem ismert, legutóbb Visegrádon volt. 

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.