Csillag Ádám és Kácsor Zsolt kapta Andrassew Iván sámliját

Január 14-én este Andrassew Ivánra emlékeztek pályatársai, olvasói, rajongói a Spinóza Színházban. Az eseményen átadták a Sámli-díjakat, azaz a négy éve elhunyt író-újságíró sámligyűjteményének egy-egy darabját azoknak a szerzőknek, akik az Andrassew Iván emlékére létrejött civil társaság szerint továbbviszik örökségét. 2019-ben a díjat több évtizednyi videokrónikás munkásságáért Csillag Ádám, illetve írói és újságírói műveinek elismeréseként Kácsor Zsolt kapta. 

A díj átadása előtt Wahorn András zenélt, és beszélt Andrassew Iván sajátos faragványairól, Láng Balázs negyed évszázados Andrassew-írásokat olvasott fel, Péterfy Gergely pedig az írói és az újságírói pálya mind gyakoribb szintéziséről beszélgetett Kácsor Zsolttal, Konok Péterrel és Szentesi Évával.

Bemutatták az Andrassew – Iván könyve című kötetet is: a Noran kiadó jóvoltából versek, novellák, cikkek, interjúk foglalják össze a szerző életművét.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.