Egész éjjel, alvás közben is filmezték Szélt és Hadházyt a közmédiában

politika
2019 január 15., 05:11
comments 287

Miután hosszú ideje eredménytelenül várnak választ kérdéseikre a közmédia vezetésétől, hétfőn ismét megjelent az MTVA Kunigunda utcai központjában Szél Bernadett és Hadházy Ákos. A két országgyűlési képviselő kijelentette: addig maradnak, amíg nem válaszolnak nekik. Szél Bernadett Facebook-posztja szerint 

egész éjjel, alvás közben is filmezték őket. 

link Forrás

Mikor felébredt, egy ráirányított kamerával találta szembe magát. 

"Sok mindent csináltam már a kamera előtt — aludni még nem aludtam, az fix. Hogy ebből milyen műsor lesz, elképzelni sem tudom. Ezek konkretan perverzek,"

írta,

link Forrás



Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.