A Huawei felépítette Kínában a Szabadság hidat

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A Huawei megmutatta a világnak új kutatási központját, a kilenc négyzetkilométeres területen felépített Ox Horn Campust, amit egy az egyben európai egyetemi városok épületeit lemásolva építettek fel. A lemásolt épületek között pedig felbukkan Budapest egyik nevezetessége, a Szabadság híd is,turulostul, villamosostulIsten igazából csak egy dolog hiányzik a tökéletes illúzióhoz, a forgalmi dugó a hídon.

A kutatóközpontban 25 ezren fognak dolgozni 12 városrészben, melyek közül eddig nyolc készült el. Minden városrész valamelyik régi európai egyetemi várost mintázza, így a Szabadság híd mellett nevezetes párizsi, veronai, heidelbergi, oxfordi, stb épületek is felbukkannak.

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.